Goede Doel

Iedere editie heeft de Kuijkse StratenLoop een Goed Doel. Dit jaar hebben we er zelfs 3. Bij inschrijving kun je je stem uitbrengen op uw favoriete Goede Doel. Het Goede Doel met de meeste stemmen ontvangt € 300, de tweede overhandigen we € 200 en de derde krijgt een bedrag van € 100. Broeren Civil Solutions uit Tilburg zorgt ervoor dat de goede doelen nog een euro per stem extra ontvangen. Zelf kun je bij inschrijving eventueel ook nog een extra donatie doen aan het goede doel.

Tourdefriends

De doelstelling van de ” Tourdefriends” is om een maal per jaar een motortoerrit te organiseren voor de bewoners van het Thomashuis Nieuwkuijk, het tweede huis Vlijmen en enkele gastpassagiers. De bewoners worden dan achterop een motor of in een zijspan meegenomen voor 2 ritten van ongeveer anderhalf uur. Er wordt die dag gezorgd voor eten en drinken voor alle deelnemers (ong. 75 personen). Tussen de twee ritten in, is er een tussenstop. Wij proberen om de “Vip’s” een leuke dag te bezorgen, wat tot nu toe steeds is gelukt!
Meer informatie over Tourdefriends:  www.tourdefriends-vlijmen.nl

KBO Nieuwkuijk
KBO-afdeling Nieuwkuijk is een vereniging die activiteiten voor ouderen organiseert en hun belangen individueel en collectief behartigt in Nieuwkuijk. Zo worden er sport, ontspanning, educatieve en culturele bijeenkomsten gehouden en uitstapjes gemaakt. In 2024 bestaat KBO Nieuwkuijk 50 jaar en zij zouden graag meerdere leuke activiteiten voor de ouderen organiseren in dit jubileum jaar waarbij een extra bijdrage zeker welkom zou zijn.
Meer informatie over KBO Nieuwkuijk www.kbonieuwkuijk.nl

Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk

Als Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk organiseren wij graag voor de basisschoolkinderen van Nieuwkuijk de leukste activiteiten. Denk aan een Halloweentocht, disco’s, de Avond3daagse en nog veel meer. Hoe leuk zou het zijn om de dik geslaagde 1e editie van het Jachtseizoen nog eens dunnetjes over te kunnen doen. Een brede glimlach op die kindersnoetjes dat is ons voornaamste doel!
Meer informatie over AVN www.avnieuwkuijk.nl